DIGGA - FÖLDFÚRÓ, TALAJFÚRÓ, LÁNCOS ÁROKÁSÓ ÁROKMARÓ

DIGGA FÖLDFÚRÓK, TALAJFÚRÓK, HORGONYCSAP BEHAJTÓK, LÁNCOS ÁROKÁSÓK, ÁROKMARÓK

DIGGA CÉG TERMÉKEI

 

 


 

 

Fúró meghajtók
Fúró szárak
Horgonycsap behajtók
Láncos árokásók, árokmarók
Kiegészítők fúráshoz
Kopóalkatrészek
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DIGGA földfúrók, talajfúrók, láncos árokásók, árokmarók

1981 évben hozta létre az alapító & Kutatás Fejlesztési igazgató Stewart Wright, egy kis telefon fülkényi irodából a Brisbane Caravan Parkban, Austráliában; Digga a füldmunkagép kopó alkatrészeivel látta el a helyi gépkezelőket. A füldfúrók, talajfúrók iránti igény miatt hozták létre a kis gyártó egységet 1992 évében Tingalpa-ban.

Digga úttörő volt Ausztráliában az inga meghajtásban, a termékeik skálája folyamatosan nőtt, összpontosítva a vásárlók igényeire; fúró meghajtású láncos kotrók is bekerültek a terméklistába 1985-től. A kis méret és alacsony karbantartás igénye miatt a fejlesztés a bolygóműves fúró meghajtó felé vette az irányt 1987-ben.

A váltómű nem folyamatos alkatrész ellátása & minősége miatt csalódott cég befektetett egy fogaskerék fejlesztésbe 1987 évben & napjainkban a legnagyobb fogaskerék gyárrá nőtte ki magát a gyártás & földmunkagép ipar területén Ausztráliában. Tervezés & kivitelezés fogaskerék váltóműben egészen 500,000Nm nyomatékkel a fúrásokhoz & horgonycsapok behajtásához, Digga a fogaskerék váltóműveket gyártja a legkülönfélébb kiegészítőkhöz & speciális alkalmazásokhoz, ide értve a bányászatot & újrahasznosítási iparágakat is.

Gyors növekedéssel & terjeszkedéssel,  Digga megnyitotta 1989-ben Sydney, New South Wales városában és 1992-ben  Melbourne, Victoria városban a gyártó és értékesítő üzemeit a megnövekedett termék skála létrehozásához és a üzleti partnerek kiszolgálásához.  1996-ban megkezdte az értékesítést Európában & USA területén, az Angliai fő értékesítési központ létrehozatalával 1998 évben, mely a vállalat tulajdona lett 2004-ben. Digga jelenleg több mint 50 országba exportálja termékeit, világszerte a 400 minőségi viszonteladóján keresztül.
Digga Europe Angliában található Andover, Hampshire területén.

A vállalat új korszerű 12,500m2 üzeme Brisbane, Qld is megnyílt 15 CNC multi-tengelyes gépel ellátva, 15 fogaskerék vágóval és tengelyezőkkel, automata fémvágó gépekkel, 2 nagy felbontású plazmavágóval, 350 tonna 11tengelyes nagy pontosságú préssel, 6 robottal és korszerű összeállító egységekkel, 26 Fronius nagy sebességű pulzus hegesztővel, a legmagasabb fokú hegesztési eredmény biztosításához.

Az új amerikai üzem 2013-ban nyílt meg Dyersville, Iowa-ban a Digga horgonycsap és alapozás meghalytóinak növekvő igénye miatt.

Digga egy több díjat elnyert vállalat, mely büszkélkedhet a British Export Excellence Award 2009 évben (Angliai Export Díj), nemzetközi tervezői díjak, és számtalan belföldi és nemzetközi tervezői díjak.

Digga egy egyenlő lehetőségekkel bíró munkahely, összességében több mint 220 csoport taggal. Digga elkötelezett az új & környezetbarát fenntartható gyártási megoldásokra.
A KRNÁCS KFT. 1998 óta képviseli Magyarországon a DIGGA ausztrál céget.
“Digga új generációs prémium meghajtói a a maximális teljesítmény, mely magas minőség mellett rendkívül költséghatékony.”
Több mint 30 év fejlesztéssel érhető el a világviszonylatban legmagasabb minőségű meghajtó egységek.