DIGGA LÁNCOS ÁROKÁSÓK, ÁROKMARÓK

 

Nyomtatható verzió   ///   Garancia megtekintése

 

 

MINI BIGFOOT

LÁNCOS ÁROKÁSÓ, ÁROKMARÓ

1.5T géposztályig
Ásás szélessége: 100 - 200mm
Mélysége: 450 - 900mm

 

BIGFOOT

LÁNCOS ÁROKÁSÓ, ÁROKMARÓ

4.5T géposztályig
Ásás szélessége: 100 - 200mm
Mélysége: 450 - 900mm

 

BIGFOOT XD

LÁNCOS ÁROKÁSÓ, ÁROKMARÓ

8T géposztályig
Ásás szélessége: 150 - 300mm
Mélysége: 450 - 1500mm

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

HYDRIVE XD

Láncos árokásó, árokmaró

8T géposztályig
Ásás szélessége: 100 - 350mm
Mélysége: 900- 1200mm

 

LÁNCOK ÁHOZ ÁROKMARÓKHOZ

Tpusai: Föld / Kombinációs / Diggatac

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 

 
Láncos árokásó, árokmaró a földmunkagépekhez, csúszó rakodókhoz és árokásó rakodókhoz

Digga láncos árokásók és kotrók a legmagasabb ipari követelményeknek megfelelően házon belül készül. Egy Eaton motor és a  Digga által készített fogaskerék váltómű biztosítja a teljesítményt és a megbízhatóságot ugyanolyan elgondolásból mint amit a Digga termékektől elvárhat.

Digga árokásók egyedülállóak az árok precíz kiszedésében, erőátvitelében és hatékonyságában. Biztosítja a maximális megtérülést a kotró, árokásó rakodó vagy csúszókormányzású rakodó szerelék beruházásból.

5 különböző modell közül választhat 450-1200mm mélység és 100-350mm szélességi tartományban. Normál és magas olajátfolyás is elérhető egyes modelleknél a gépe erejének és teljesítményéanek optimalizálásához

Az Állítható csúszó talp a Mini Bigfoot, Bigfoot, és Bigfoot XD modelleken megoldja a precíz mélység tartást a kezelő számára és lehetővé teszi a kihordó csiga egyenletes talajelosztását, mellyel minden egyes lóerőt kihasználhatja az árokásás közben. Egy kompakt kivitelű Eaton  hidraulikus bolygóműves motor és fogaskerék váltómű, garantálja a magasfokú teljesítményt.


Ha komoly árokásási munkát szeretne végezni, megfelelő hordozó géppel, akkor válassza a Hydrive és Hydrive XD árokmaró termákeket. UEgyedülálló meghajtási pozíció lehetővé teszi a nagyobb lóerő teljesítményt, nagyobb hatékonysággal a komoly árokásásokhoz. TDupla kihordó csigával kétoldalra hordja ki a törmeléket és a rugós kaparó orrú torlólap biztosítja a tiszta árkot és a törmelék eltávolítást.

A kaparó orr lehetővé teszi a Helyből-Indíulást   a konkurenciákkal szemben. Mindegyik árokásónkon alapfelszereltség, így nem kell hátra csapni a kaparó orrt az indító szakasz kiásásánál. A negyon szívós rugó  biiztosítja a kaparó orr aljzatra pozicionálását, a tiszta árok eléréséhez. Az egyéni kialakítású geometria biztosítja, hogy a kaparó orr végig az áro aljához simuljon a kezdéstől a végéig.

Az Anti-back Flex felépítés meggátolja a lánc visszacsúszását a negyon kemény körülmények közti munkavégzéskor. Elérhető különböző köröm kiosztással a lágy talajhoz és a kemény fagyott földhöz, így elvégezheti munkáját a külső körülményektől függetlenül.

  • FÖLD  - Legjobb a klágy talajhoz, mint föld és agyag
  • COMBI - Legjobb a száraz, kemény vagy közepesen kemény talaj körülményekhez
  • VOLFRÁM - BLegjobb a fagyott vagy kemény talajhoz, aszfalthoz

Összes láncos árokásó a iparban élenjáró Digga garancia idővel. Tudjon meg többet a garancia időről és egyéb termékekről és feltételekről a megfelelő linkre kattintva.