HOLP Daru, földmunka-, mezőgazdasági gép szerelékek, berendezések

FÖLDMUNKAGÉP SZERELÉK FORDÍTÓ, DÖNTŐ, RÁFOGÓ HÜVELYK UJJAS KANÁL

HOLP cég termékei

 

 


 

A hidraulikusan meghajtott forgató (rotátor) berendezés
Az újakkal ellátott, ráfogó ujjas kanál
A többfunkciós kanál, mellyel rézsüzhet, és profilt készíthet
 

HOLP cég munkagép függeszték szerelék fordító, rotátor, kanál rászorító újj, szerelék gyorscsatlakozó darukhoz, gémmel rendelkező mezőgazdasági gépekhez, kézi gyorscsatlakozó kioldó.

Felhasználhatóság maximális kiterjesztése a megújító megoldások által

Holp a megbízható partner az építőiparban és mezőgazdasági, valamint kert- és tájépítésben. A megújító fejlesztéseivel és Know-how újításaival évtizedek óta megadják a  célirányt. Eszközeik megkönnyítik a munkát és  megnövelik a termelékenységet a gazdaságos jövedelmezhetőség mellett. Lenyűgöznek a teljesítőképességükkel, minőségükkel és ellenálló képességükkel.

Gyakorlatból a gyakorlatba – a további előnye, hogy az ügyfelek használat közbeni igényeihez igazítva hozták létre a termékeket. Ez úgy lehetséges, hogy Holp a tapasztalata útján és vállalkozásokkal együttműködve alkotja a Holp-gyártmányokat. Ezért nem kizárólag a szériagyártás területén elért eredmények alapján lett híres a Holp név, hanem egyedi problémamegoldások és a vevőkkel tartott szoros kapcsolattartás is hozzájárult ehhez.

Holp ismeri a piacot - egy erős viszonteladói hálózattal rendelkezik és a legnagyobb vevőelégedettséggel. Csúcsminőség az elsőosztályú alapanyagoknak, legmodernebb megmunkálási technológiának és iskolázott, betanított munkatársaknak köszönhető. Az elkészítés a sváb alapossággal és precizitással történik Murrhardt/Fornsbach városában. Egy város, ahol már a Rómaiak (Kr.u. 143.) vízvezetéket építettek, kereskedtek és évszázadokra letették kézjegyüket