PROBST betonipari és térkövezés eszközei

PROBST - BETONIPARI ÉS TÉRKÖVEZŐ ESZKÖZÖK

Probst cég termékei

 
Építési területek eszközei Könnyebbé tesszük a munkát a munkaterületen – ideértve a mélyépítést, magasépítést és a térkőlerakást.
Késztermék gyártás, gyáron belüli szerelékek Felgyorsítjuk az anyagmozgatást a gyártóterületen, az elérhető, ésszerű tartalékok kihasználásához.
Teherautó daru szerelékei Fel- és lerakás könnyű szerrel! Növleje hatékonyságát optimális szervezéssel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A több mint 50 éves vállalkozási múlttal élvonalbeli fejlesztővé és gyártóvá nőtte ki magát a megfogó- és lerakó technikában; Probst a kemény munkanapokat a térkőlerakásban, csőfektetésben és más betontermék kezelésben, mindenki számára könnyebbé és gazdaságosabbá teszi. Betonelem mozgató, pozicionáló eszközök, térkövező szerszámok, térburkolás szerszámai, eszközei. Térkövezés szerszámainak legszélesebb tárháza, a vevői tapasztalatok alapján továbbfejlesztve.

A jobb megoldás

 

 

 

Világszerte mi vagyunk a feladatmegoldók a termékmozgatásban. A partnerek és azok alkalmazottainak az egészsége áll a figyelmünk központjában. A megújító erőnk az alapja az eredményeinknek, mely piacvezetővé tett bennünket.

Vállalkozásirányítási irányelveink

  • Hosszan tartó, komoly kapcsolat a mi feladatunk és a mi szolgáltatásunk a munkatársaink és üzleti partnereink felé. Ez a partnerkapcsolat a kölcsönös "adni" és "kapni" alapon működik.
  • A munkavállalóink és munkatársaink mint legnagyobb sikertényezők szerepelnek a vállalkozásunkban. Ezek a sikertényezők a csoportmunkát mint közös eredménykét viszik előre.
  • A hosszútávú gondolkodást az egészséges gazdálkodásunk megtartására és kiépítésére is fordítjuk.
  • A családias vállalatvezetés függetlenségével elérjük a szükséges cselekvési szabadságot és rugalmasságot.
  • A munkatársaink részére a szociális felelősségvállalás nem rövidtávú nyereségvágy, hanem saját rászünkre szolgáló juttatás.