PROBST SAZ-UNI UTCAI VÍZNYELŐ MEGFOGÓ

SAZ-UNI utcai víznyelő megfogó

Megrend. sz.: 54000035

Kis, könnyű megfogó az alaktalan és nehéz beton víznyelő elemekhez.

Vízelvezető aljzat és nehéz vízelvezető beton elemek szállítása legtöbbször nagy kihívás az út építőknek. Függersztve vagy átkötve, a részelemek szögben állnak és nem lehet tisztán függőlegesen elhelyezni. Továbbá, mindig kicsúszhat a termék a kötélből. Tegyen pontot a végére ennek! Az új SAZ-UNI utcai vízelnyelő megfogóval, az összes járatos vízelnyelő beton részelemet megfelelően el lehet helyezni, vízszintes pozícióban.

  • Az utcai vízelnyelők beton részelemeinek lerakása (alap és köztes elemek) a DIN 4052 szerint a Ø 550 mm átmérőhöz. A rugós rögzítő kiengedésével, és a lengőkar kifordításával, a 625 mm külső átmérővel rendelkező karmantyús elemek is lerakhatók.
  • Beakasztósfül az emelőeszköz horgához.
  • A beakasztószem 2 kireteszelhető pozíciójú csatornában fut. Egyiket termék a megfogásához, a másikat a termék elengedéséhez használja. Ez teszi lehetővé az egy-emberes működtetést.
  • Egy ovális gyűrűvel, mely a kapcsolatot hozza létre és megakadályozza a beton köztes elemek elbillenését. Továbbá, a gyűrű egy kézi megfogókart is képez.
  • A könnyű, 4 kg önsúlya miatt, a megfogó kisebb emelő eszközökkel is használható.
Részletes leírás

Fogástartomány W mm (in): 550/ 625 (21½"/24½")

Teherbírás kg (Ibs): 165 (365)

Önsúyl kg (Ibs): 4 (9)

Képek

Képek a SAZ-UNI utcai víznyelő megfogóról.

Képek a SAZ-UNI utcai víznyelő megfogóról.

Videók

Videók a SAZ-UNI utcai víznyelő megfogóról.