PROBST TELEPLAN TP KÉZI LEHÚZÓ RENDSZER

TELEPLAN TP kézi lehúzó rendszer

Megrend. sz.: 51010006, 51010001, 51010002, 51010003

Az új fejlesztésű TELEPLAN TP alumíniumprofil sarló alakű. Ezáltal a TP belevágja magát az aljzatba és nem emelkedi ki

Egy erős lefelé nyomás és húzás szükséges egyszerre! Leginkább amikor sűrű homokot húzunk le, még ott is, ahol oldalirányú helyszűke miatt nem lehet "fűrészelő" oldalirányú mozgatást végezni, ott mutatja meg a sarló alakú TP Profil az előnyét tekintve az erőkifejtést és munkasebességet az ágyazat legmagasabb minősége mellett. Két TP Profilt úgy egymásba lehet tolni, egyszerűen, de mégis stabil és erőteljes marad, emellett teleszkóposan egymáson elcsúsztatva beállítható a hossza. Így lehet egy eszközzel különböző lehúzási távolságot lehúzni. Az alu-zártszelvény könnyű, de emellett nagyon stabil (hajlító szilárdsága: 1,3 kg méterenként). Hosszú élettartam!

 

Részletes leírás
 
  • Két elveszíthetetlen csatlakozó a profilok csatlakoztatásához.
  • 2 oldaltartó (ST-TP) fokozatmentesen állítható magasságállítóval, állítási tartomány: 0 - 127 mm, szükség esetén gyorsan eltávolítható.
  • Az oldalelemeken beépített csatlakozási lehetőség a kiegészítő megfogókarok részére HG-TP.
  • Egy vízmérték  - a TP Profilba építve a vízszint ellenőrzésére.

Kiegészítők:
Megfogókarok HG-TP :
2 darabból állá szett, lehetővé teszi a fáradságmentes, ergonómiailag megfelelő, álló testhelyzetben végzett munkát (nem a homokban térdelve ).
Különleges kiegészítő, melyet az oldalsó elemekbe csúsztatva rögzíthető.
Kézi megfogó kar rögzítő HGH-TP: 2 darabból áll a szett. Egy pár kézmozdulattal, az egyik Teleplan profilon, vagy az átlapolt két profilon, bármely pozícióba elhelyezhető a kézi megfogó kar. Mindegyik HGH-TP rögzítőre csatlakoztatható a külön megvásárolható HG-TP megfogókarok. Így egy ember is képes szélesebb területet állva, kényelmesen és gyorsan lehúzni.
Profil TP: 200 · 300 · 400
Egy lehúzó profil a megfelelő méretben, vízmérték nélkül. Úgy kialakítva, hogy szükség esetén a magasságállítóval ellátott ST-TP végelemek és ezzel a HG-TP megfogókarok is felszerelhetők.
Oldal elemek ST-TP:
Az oldalelemek magasságállítású csúszkával, párban szállítjuk, magasságállítási tartomány 0 - 127mm, bármikor fel- ill. le mozgathatóak. Beépített csatlakozó nyílással a HG-TP megfogó karokhoz.

Képek

Képek a TELEPLAN TP kézi lehúzó rendszerről.

Képek a TELEPLAN TP kézi lehúzó rendszerről.

Videók

Videók a TELEPLAN TP kézi lehúzó rendszerről.