WIMAG - ÉPÍTŐ- ÉS EMELÉSTECHNIKA

WIMAG - ÉPÍTÉSI ÉS EMELŐESZKÖZÖK

Wimag cég termékei

 


 

 

Cső-, kútgyűrű- és szűkítő fogók

 

Késztermék emelő eszközök

 

Daruk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hengerek

 

Vákuum technika

 

Egyedi szerkezetek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Építési- és emelőeszközök

Több mint 190 éve hoz létre és gyárt magas minőségű építési- és emelőeszközöket. A felhasználók világszerte megbíznak a szériatermékeinkben vagy használják az egyedi megoldásainkat.

FEJLESZTÉS.
ELSŐOSZTÁLYÚ KNOW HOW.

Tesztelje a fejlesztőmérnökeink Know how szakértelmét és a sokoldalúságát. A gyakorlatias megoldásokkal el lesz kápráztatva. Nagy értékű termékeink a legmodernebb technológia bevetésével készülnek. Nagyon lényeges, hogy az egyedi, vásárlói igényeknek megfelelő eszközöket hozzunk létre. Igazán a komplikált feladatok tárják fel a mérnökök kreativitását.

TERMELÉS.

LEGMODERNEBB DIN ISO 9001 SZABVÁNY SZERINTI TERMELÉS.

Egyik legmodernebb gyártóüzem. Mindegyik része összekapcsolt egy Ügyviteli-hálózatban; fejlesztés, összeszerelés, végtermék előállítás, raktárkészletezés, beszerzés, gyártás és könyvelés. A magas minőség mellett - egy minőség biztosítási rendszer a DIN ISO 9001 került bevezetésre - az egyszerű kezelhetőség a legfontosabb kritériuma az összes terméknek.

Minden esetben mindenki számára abszolút biztonságosan kezelhető építési eszköz legyen a berendezés. Rendelkezünk a "Nagy DIN 18 800 7. rész szerinti nagy alkalmassági vizsgával”. A WIMAG-termékek teljesítik az EU-gépek irányvonal előírásait (CE-megfelelőség).

Az EN 1090-1 gyártóműi minőség tanusítással is rendelkezünk

GYÁRTÁS ÉS SZERVÍZ.
GARANTÁLT ELÉGEDETTSÉG.

GYÁRTÁS

Szériatermékeinket elsősorban viszonteladókon keresztül értékesítjük. Egyedi termékeinket a vásárlókkal is közreműködve hozzuk létre. A szakkiállítások nekünk nagyon fontosak. Ezért termékeinket bemutatjuk pl. a  BAUMA, Stone+Tec, GaLaBau, Big5 Dubai és bc India, Mumbai kiállításokon. Termékeink felét exportra gyártjuk. Az összes európai ország, valamint az USA tartozik a legfontosabb piacainkhoz.

WIMAG-TEAM

A munkatársain képzésére nagy figyelmet fordítunk. Továbbképzési programmal is rendelkezünk. Több mint 200 tanulót képeztünk ki eddig.

SZERVÍZ

A vevőszolgálatunk munkája nem fejeződik be az áru kiszállítása után. Állandó kapcsolatunk nem szakad meg: szállítunk alkatrészeket, az új fejlesztésekről tájékoztatjuk és bármikor állunk az Önök rendelkezésére. És, ha valami égető, akkor a vezetőség azonnal rendelkezésére ál