Üvegipari és szigeteléstechnikai emelő-berendezések

 

Üvegipari és szigeteléstechnikai emelő-berendezések

 

Üvegipari és szigeteléstechnikai emelő-berendezésekÁttekintésAz emelés- és anyagmozgatás-technika területén az innovatív vákuumos kezelési- és szerelési rendszerek értékesítésére specializálódott cégünk. A berendezések az ipari építkezésben, hűtőkamraépítésben, az ipari automatizálásban, valamint olyan területeken kerülnek felhasználásra, ahol nagy üvegtáblák mozgatására van szükség.Az egyik termékcsalád kifejezetten a nagy méretű homlokzat-, fal- és üvegelemek vízszintes és függőleges szereléséhez, valamint tetőszerkezetek szereléséhez használható. A vákuum-emelőeszközök jellemző felhasználási területei: ipari építkezések, hűtőkamrakapuk gyártása/szállítása, ipari automatizálásban használt rakodóberendezések, anyagszállításnál használt vákuum kereszttartók, valamint hullám- és trapézprofilok össze- ill. szétszerelése.Termékek és szolgáltatásokVákuumos emelőeszközök:

  • oszlopos és teleszkópos targoncához rögzíthető eszközök és
  • daruhoz rögzíthető eszközök

nagy méretű homlokzat- és falelemek (szendvics- és trapézlemezek, üveg), valamint tetőelemek vízszintes és függőleges szereléséhez

Vákuumos rendszerű Octopus És Clad Boy szerelék a daruval történő vízszintes és függőleges fal és tető szendvics panel emeléshez és elhelyezéshez. Profilozott tető panel 16 méter hosszig vagy 300kg súlyhatárig. Vízszintes és függőleges panel elhelyezés 12 méter hosszig vagy 200kg súlyhatárig. Minden esetben mechanikusan /a rendszer tartozéka!/ biztosítani kell a panelt a leesés ellen.