Cégtörténet

A Krnács Kft. cégtörténete:

Üdvözöljük a KRNÁCS KFT weboldalán!

Könnyítse meg munkáját a cégünk által kínált emelő és rakodó szerelékek segítségével. Felajánljuk szakembereink segítségét a legmegfelelőbb, leghatékonyabb szerelékek kiválasztására földmunkagépéhez, darujához, targoncájához.

Az emeléstechnikában nem csak a biztonság a fontos, hanem a minőség is, ezek nálunk garantált követelmények.

A cég Krnács Márta ip. vállalkozából jött létre 1994 évben.

Mindíg törekszünk a Vevőink igényeit szemelőtt tartva a leg költséghatékonyabb megoldást ajánlani.

Cégünk tevékenysége:

Kiegészítő berendezések, eszközök gyártása, forgalmazása az építőipari, mezőgazdasági, gyártástechnológiánál használatos gépek, emelőeszközök - daru, földmunkagép, targonca hatékonyságának, gazdaságosságának növelése és a balesetek elkerülése érdekében.
Termékeink darukhoz

Daruvilla, raklapvilla, rakatvilla, mélyásó-, trapéz-, rézsű kanál, rakodógép kanalába raklapvilla, földmunkagép gyorscsatlakozók, és egyéb egyedi termékek.

Javítást is vállalunk!

Minőségi acéllal dolgozunk, a vágóélek nagy szilárdságú (500HB) edzett svéd acélból készülnek.


Forgalmazunk:

Daruvilla, raklapvilla, rakatemelő, rakatvilla, raklapvilla, mélyásó kanál, trapéz kanál, rézsű kanál, rakodógép kanalába raklapvilla, kútgyűrű fogó, kétcsészés markoló, polip markoló, farönkfogó, fordítófej, térburkolókő roppantók és kéziszerszámok (kalapács, kőkiszedő stb.), eszközök magasépítés és mélyépítéshez, földfúró, talajfúró, betongyári és téglagyári megfogó berendezések, alumínium feljárók és áthidalók.

Vákuumos rendszerű Octopus És Clad Boy szerelék a daruval történő vízszintes és függőleges fal és tető szendvics panel emeléshez és elhelyezéshez. Profilozott tető panel 16 méter hosszig vagy 300kg súlyhatárig. Vízszintes és függőleges panel elhelyezés 12 méter hosszig vagy 200kg súlyhatárig. Minden esetben mechanikusan /a rendszer tartozéka!/ biztosítani kell a panelt a leesés ellen.

Forgalmazunk kiváló geometriájú, hosszú élettartamú kopó alkatrészeket.

Referenciákkal rendelkezünk.