HIHETETLEN HATÉKONYSÁGGAL HÚZZA LE A SZÉLEKET

BankettLöffel® – A rugalmas és hatékony sokoldalú

RUGALMAS HASZNÁLAT MAGAS HATÁSFOK RENDKÍVÜL ROBOSZTUS

A JÓL KARBANTARTOTT UTAK SPECIALISTÁJA

A teljesen Hardoxból származó BanketttLöffel® kanál nemcsak robusztus és tartós, hanem nagyon rugalmas is: az eltávolítható levehető burkolat lehetővé teszi, hogy ne csak az ütközési korlátok előtt és mögött, hanem közvetlenül alatta is használható legyen az egyenletesen karbantartott felület kialakítása érdekében. A nagy stabilitás és tartósság érdekében a BankettLöffel® kanál szándékosan csak az egyik oldalán van nyitva.

NAGY HATÉKONYSÁG A HÚZÓMŰVELET RÉVÉN

AZ OPTIMALIZÁLT ANYAGÁRAMLÁS JELENTŐS TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉST BIZTOSÍTJA

A külső keretnek köszönhetően nincs szükség megerősítésekre a kanál belső oldalán, így ott optimális anyagáramlás érhető el, ami növeli a munkasebességet. A BankettLöffel®, amely két, 1200 és 1400 mm-es vágási szélességben kapható, 10 és 14 tonnás kotrógépekhez használható húzó üzemmódban, így nagyon magas teljesítményt ér el. A BankettLöffel® ezért nagyon rövid időn belül amortizálódik, megtérül .

VERHETETLEN MOBILITÁS

A ROTOTOP® VÉGTELEN FORGÁSÁVAL KAPCSOLODVA  JELENTŐSEN TÖBB MÉTER LEHÚZHATÓ 

A RotoTop® forgóhajtásunkkal kombinálva a BankettLöffel® kanál kivételesen rugalmas rögzítéssé válik, és az út mellett minden területet elérve egyenletes felületet hoz létre. A 360°-os elforgatás nyújtotta nagy mobilitásnak köszönhetően a kanalat nem kell folyamatosan áthelyezni, hanem az út mentén helyben lehet tartani, így lényegesen több métert lehet rövidebb idő alatt feldolgozni, ami masszívan növeli a hatékonyságot.

BANKETTLÖFFEL® HATÉKONYSÁGUNK

Nagy robusztusság

A Hardoxból készült kanál robusztus és tartós, és szándékosan nyitott az egyik oldalán a nagyobb stabilitás érdekében.

Állandó munkaritmus

A RotoTop®-pal kombinálva a BankettLöffel® kanál rendkívül rugalmas rögzítéssé válik, amely magas méter/óra teljesítményt tud elérni az ütköző- szalagkorlát előtt, mögött és alatt.

Tartós

A Hardox használatának és a robusztus kialakításnak köszönhetően, amely csak az egyik oldalon hagyja nyitva a vödröt, a BankettLöffel® hosszú élettartamot biztosít.

Költségmegtakarítás

A BankettLöffel® kanál csökkenti a karbantartási költségeket, mivel  rövidebb idő alatt több méter végezhető el.

A BANKETTLÖFFEL® ALKALMAZÁSI KÖRÉRE

A jól karbantartott utak specialistájaként a BankettLöffel® támogatja mindazokat, akiknek rövid időn belül sok métert kell megtenniük a szegélyek költséghatékony karbantartása érdekében.

Útépítés és karbantartás / autópálya karbantartó telephelyek

Hatékony rögzítőeszköz az ütközőkorlátok előtti, mögötti és alatti szegély karbantartására autópályák, utak, utak és bekötőutak mentén.

Önkormányzati vállalkozások

A helyi hatóságoknak sok kilométernyi utat és ösvényt kell karbantartaniuk, amibe beletartozik a szegély hatékony karbantartása is. A BankettLöffel® maximális hatékonyságot és teljesítményt biztosít itt.

LETÖLTÉSEK

Gyorsan és egyszerűen letöltheti a legfontosabb dokumentumokat és információkat BankettLöffel® kanálunkról: