Holp – az Ön kompetens partnere az építőiparban és az erdészetben, valamint a kertészetben és a tereprendezésben.

Holp – az Ön kompetens partnere az építőiparban és az erdészetben, valamint a kertészetben és a tereprendezésben.

Innovatív fejlesztéseink világszerte mércét állítanak fel: nemcsak a piacot ismerjük, hanem aktívan alakítjuk is.

Saját fejlesztésű meghajtóink, kanalaink és megfogóink, valamint a kotrógépek forgatható gyorscsatlakozói és a daruk gyorscsatlakozói úttörőek – az építőiparban és az erdőgazdálkodásban, a tereprendezésben és a kertészetben.

Eszközeink a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság révén győznek meg. Segítenek egyszerűsíteni a munkát, növelni a termelékenységet és ezáltal a jövedelmezőséget: a gyakorlatból fejlesztettük ki és építettük fel őket a gyakorlathoz.

Szakembereknek a szakemberektől!
Az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés lehetővé tette fejlődésünket.

A Holp-nál termékeink egy dologra összpontosítanak: a minőségre.

Innovatív sorozattermékeink tartóssága az első osztályú anyagkomponenseken és a legmodernebb gyártási technikákon alapul. Magasan képzett munkatársainkkal Sváb alapossággal és pontossággal gyártunk Murrhart-Fornsbachi otthonunkban.

Az ötlettől a fejlesztésig, a gyártásig és a forgalmazásig az összes szolgáltatást a Holp-tól kapja meg egy forrásból. Technológiánk a legszigorúbb követelményeknek is megfelel, mivel kizárólag gyakorlatorientált módon dolgozunk, hogy megkönnyítsük munkáját és növeljük saját termelékenységét.

Örömmel adunk önnek tanácsot és segítséget.

A ROTOTOP® lehetővé teszi a kotrógépekhez és erdészeti berendezésekhez való tartozékok folyamatos (360 °) elforgatását. Számos tervezési jellemzője egyedülálló a piacon. Itthon és külföldön a ROTOTOP® évek óta a siker útjára lép, és nap mint nap bizonyítja hatékonyságát.

A MULTIGRIP® kanál egy  gyorscserélő adapterekkel ellátott tengellyel rendelkezik, amelyekhez különféle szerszámok – akár saját tervezésűek is – csatlakoztathatóak. Ezek az eszközök olyan munkák elvégzésére használhatók, amelyekhez más munkaeszközre, például megfogóra lenne szükség.

A szabadalmi oltalom alatt álló VarioLöffel® a legrugalmasabb kotró kanál a piacon. A VarioLöffel® segítségével a 2,0-25 tonna közötti kotrógépek és más gépek, például az általános célú és erdészeti gépek sokoldalúbbak és így költségtakarékosabbak lehetnek.

Az ásás, a kertészkedés és a tereprendezés területén a különböző feladatok valóban optimális felszerelést igényelnek, ami számos jövedelmező előnnyel jár. Kombinálja Rototop® és Profillöffel® forgató meghajtásunkat, és rendkívül rugalmas, precíz és erőteljes módon dolgozzon.

A KRANFIX® az egyetlen gyorscsatlakozó a darukhoz, ahol a szerszám szilárdan a daruhoz van rögzítve. A KRANFIX® lehetővé teszi a lengő vagy rögzített szerelhető szerelékek gyors és egyszerű felszerelését. Ez sokkal rugalmasabbá teszi a hordozógépet, időt takarít meg, és segít a daru optimális használatában.

Szabadalmaztatott QUICK ON® fogóink lehetővé teszik az összes hidraulikus csatlakozó csatlakoztatását és leválasztását még nagy maradéknyomás mellett is – még jóval 100 bar felett is. A fogók könnyen kezelhetők, és optimális lineáris irányításuknak köszönhetően lehetővé teszik a csatlakoztatási eljárásokat anélkül, hogy nagy erőt használnának az összes közös plug-in csatlakozómérettel és gyártmánnyal használható.

Mint minden kanalunk, a BanquetLöffel® is Hardoxból készül, ezért robusztus és tartós. A bankettkanál® levehető huzattal rendelkezik, így közvetlenül a védőkorlátok alá húzható, és az egész bankett teljesen feldolgozható.

A CutWheel® nem hasonlítható össze a jól ismert sövénynyírókkal, mivel könnyedén kezeli a 3 mm-től 20 cm-ig terjedő átmérőjű fákat. A CutWheel® nagyfokú rugalmasságot kínál a felhasználónak, mivel a folyamatosan állítható ellenkés két vágási irányban működik.

Ha kérdése van
termékeinkkel
kapcsolatban