A kemény munkát tegyük könnyebbé

PROBST EPITESI TERULETEK ESZKOZEI

Építési terület berendezései

Megkönnyítjük az építkezésen végzett munkát – legyen szó mélyépítésről, épületépítésről vagy útburkolásról.

Térkövező eszközök, térköves eszközök, térkő szerszámok, térkő elhelyezés, térkő kalapácsok, térkövezéshez használt szerszámok.

Térkő fogó és más szerszámok térkövezéshez, kőroppantók, térköves eszközök, térkőszerszámok, térkövező kéziszerszám. térkő fogó és más szerszámok térkövezéshez.

Üzemen belüli kezelés

Felgyorsítja az anyagáramlást a gyárban, és kihasználja a meglévő racionalizálási tartalékokat.

Teherautó daru tartozékok

A be- és kirakodás egyszerűen, gyorsan! Növelje hatékonyságát az optimális logisztikával.

Probst GREENLINE

Emissziómentes, alacsony zajszintű és elektromos: Tegye csendessé és kibocsátásmentessé építkezéseit a megbízható elektromos hajtásokkal, a szokásos Probst minőséggel és teljesítménnyel.

Használt berendezések

Tesztelt és használatra kész: Új bemutató berendezések, vásári modellek és korábbi bérbeadások. A gépeket a Probst-Service ellenőrzi és karbantartja a viszonteladás előtt. A szükséges javításokat OEM pótalkatrészekkel végzik.

A nehéz munka megkönnyítése

Akár épületben, akár mélyépítésben, akár a kertben, akár az utcán: Minden építkezésen otthon vagyunk. Gépeink és szerszámaink megkönnyítik az életet mindenki számára, aki burkolókövekkel, csövekkel és egyéb betontermékekkel dolgozik. Mivel a hatékonyságra és az ergonómiára összpontosítunk, számos innováció révén világelsővé váltunk a technológia megragadása és fektetése területén.

Ügyfélként egyértelműek az elvárásaid: egyszerűsítsd a munkát, tedd hatékonyabbá – és természetesen a gépeknek megbízhatóan kell végezniük a munkájukat. Testre szabott és fenntartható megoldásokat kínálunk ezekre a napi kihívásokra, legyen szó akár építkezési berendezésekről minden alkalmazáshoz, mint például a burkolókövek lerakógépei, vagy az betongyárak, építőanyag-üzemek raktározására és anyagmozgatására szolgáló szerelékek.

Teherautó daru tartozékaink megkönnyítik a szállítást és a berakodást a raktárban és az építkezésen, professzionális kéziszerszámaink minden célra segítik a fektetést és a behelyezést.

A jól ismert Probst minőség magában foglalja a Probst szolgáltatást is: gyakorlati képzéseink során kiképezzük alkalmazottait, hogy eszközeink és gépeink szakembereivé váljanak. Szakmai szolgálatunk minden olyan kérdést és problémát megold, amely a témában a mindennapi életben felmerülhet.

Világszerte több mint 1400 értékesítési partnerrel vagyunk jelen – közülük több mint 700 sűrű hálózatot alkot Németországban, hogy támogassa Önt. Több mint 60 éve folyamatosan fejlődünk; Több mint 175 alkalmazott dolgozik a Probstnál Erdmannhausenben, Stuttgart közelében, és a robotgyártási kompetenciaközpontunkban a Jena melletti Köntizben. Saját fióktelepeinkkel Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Kanadában és az USA-ban mindenhol ott vagyunk az Ön számára.