EASYCLEAN EC-60

TÉRKŐ TISZTÍTÓ GÉP


Videó lejátszása

További részletes információk

A kiváló minőségű burkolatok színe és szerkezete ismét frissnek és tisztának tűnik. Akár 5-ször nagyobb területteljesítmény, mint egy egyszerű nagynyomású mosó lándzsával történő feldolgozás. A hálózattól függetlenül az erőteljes nagynyomású szivattyú (max. 150 bar üzemi nyomás) meghajtása erőteljes 4 KW (5,5 LE) Honda benzinmotoron keresztül, csak vízcsatlakozásra (bajonett zár, minimális víznyomás = 0,3 bar, minimális térfogatáram, 20 l / perc) van szükség. A készülék egyszerű, könnyű tolása négy nagy keréken keresztül a fröccsenésvédő tető alatt. A szennyeződést egy további, kapcsolható fúvókán keresztül oldalra öblíti. A gyors és egyszerű szállítás érdekében összecsukható kétrészes fogantyú is hordozófogantyúként szolgál. A fogantyúba integrált elzáró szelep a vízellátás megszakításához. Kompakt szállítási méretek (LxWxH) 800 x 600 x 500 mm, szinte minden csomagtartóba illeszkednek. Fröccsenésgátló védőtető rozsdamentes acélból.

A szállítás tartalma

EC-60: Tartalmazza a WSA-Gardena víztömlő adaptert (adaptert, amely egy Gardena csatlakozóelemet csatlakoztat az EC-60-hoz csatlakoztatott bajonettcsatlakozóhoz).

Műszaki adatok

Típus Megrend.sz.: Meghajtás benzinmotor (kW) Munkaszélesség (mm) Önsúly (kg)
EC-60 51700004 4 600 112
 

Kiegészítők

 

Spray lance SL-8 és Chemical Kit CK: Spray lance SL-8: teljes szóró lándzsa, permetezés párosítva nagynyomású szivattyú, spray lance fej integrált kapcsolási lehetőség nagynyomású / alacsony nyomású, beleértve a nagynyomású tömlőt 8 m hosszban. Kémiai készlet: A nagynyomású szivattyú kémiai adalékanyagok adagolóberendezésével van felszerelve. A CK-val ezeket az adalékanyagokat tartályokból lehet felszívni és adagolni.
DF szennyeződésmaró fej: Spray lándzsafej integrált szennyeződésmaróval a nehéz szennyeződések eltávolítására, másodpercek alatt csatlakoztatható az SL-8-hoz.
Homokfúvó készlet SSK: A legmakacsabb szennyeződések eltávolításához a rozsda eltávolításáig és hasonlók, ezzel a készülékkel homokot adhat a permetezővízhez. (A homokot nem tartalmaz a készlet.)

 
TípusMegrend.sz.:LeírásÖnsúly (kg)
Spray lance SL-8 és Chemical Kit CK:26110032EF-H-GREENLINE akkumulátor4,7
DF szennyeződésmaró fej26110026 0,59
Homokfúvó készlet SSK26110033(0,1 – 0,5 mm Quarzhomok átmérő)2,6
Karbantartási szerződés90010052Alapszolgáltatás – további szolgáltatások kérésre