VM-X-PAVERMAX TÉRKŐLERAKÓ GÉP


Videó lejátszása

Tökéletes konfiguráció minden kihíváshoz.

Legyen szó Alapszintűről, Standardról, Komfort ról vagy Prémiumról: Négy berendezéskonfigurációval a VM-X-PAVERMAX tökéletesen felkészült minden kihívásra. Innovatív kiegészítő funkciók közül választhat – a hatékony automatikus programoktól a légrugós komfortülésig.

Minden modell példátlan lágy futással rendelkezik, valamint kettős csuklós kormányrendszerünk a maximális manőverezhetőség érdekében a legszűkebb terekben.

Videó lejátszása

Tiszta a kilátás mindenütt.

A VM-X-PAVERMAX egyedülálló térérzetet kínál – teljes áttekintést nyújtva a fektetőről fejről és a gép minden külső széléről. Mind az első, mind az oldalsó ajtók teljesen üvegezettek, míg az ívelt 180°-os panoráma hátsó ablak optimális kilátást biztosít hátulról.

Teljes kilátás előre – és balra, jobbra és hátra.

Helyezd magad kényelembe.

A VM-X-PAVERMAX számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így még a nagy fektetésű projektek is elvégezhető fáradtság és maximális koncentráció nélkül. A tágas, a motortól leválasztott kabintól a nagy térfogatú széles gumiabroncsokig és az ingafékig a menetirányban: A VM-X-PAVERMAX a maximális utazási komfortot és a különösen kellemes vezetési élményt ötvözi.

Minden kezelőszerv ergonomikusan  rendezett, és mind a kormánykerék, mind az ülés kényelmesen egyedileg állítható. Ha már az üléseknél tartunk: a prémium modell kényelmi ülése ülésfűtéssel, légrugóval, kompresszorral és hosszanti csillapítással van felszerelve.

Jó utat!

A VM-X-PAVERMAX segítségével nemcsak a fektetés, hanem a vezetés is különösen hatékony és kényelmes lesz. A lábpedál azonnali válasza megakadályozza a szaggatott indításokat, a kettős csuklós kormányzás és a szűk fordulókör tökéletes manőverezhetőséget tesz lehetővé még a legszűkebb helyeken is. Ezenkívül a VM-X-PAVERMAX külső szélei a kormányzási geometriához igazodnak – egyetlen kiálló járműalkatrész sem áll útban az akadályok megkerülésekor.

A prémium változat lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy három működési profil közül válasszon: két fektetési mód, amelyek a lábpedál és a joystick különböző válaszjellemzőivel rendelkeznek, valamint utazási mód a tiszta vezetési művelethez.

Minden releváns adat valós időben jelenik meg az 5″-os érintőképernyőn a Prémium változatban vagy a 2,4″-os képernyőn a Comfort, a Standard és az Alap változatokban, az akkumulátor töltésvezérlésétől a hűtőfolyadék hőmérsékletéig. Természetesen több nyelven: német, angol, francia, lengyel és spanyol.

Hatékonyabb fektetés.

A VM-X-PAVERMAX segítségével az összes kereskedelmi forgalomban kapható kötésbe rakott burkolóegység lerakása minden eddiginél könnyebbé válik. A prémium verzióban a kényelmes automatikus programok biztosítják, hogy a gép önállóan vegye át az ismétlődő feladatokat. Ezenkívül a két illesztéssel rendelkező csuklós gém növeli a gép elérését – és ugyanakkor minimalizálja a szükséges utazási mozgásokat a pozicionálás során.

Nem szabad elfelejteni: A hatalmas fogási magasság két egymás tetején lévő  rakatból történő felvételhez (legfeljebb 1800 mm magasságig). És a nagy oldalirányú kimozdulási tartomány, körülbelül 1600 mm-es  álló helyzetből – tisztán kormányzással, a kövek kimozgatása nélkül.

Biztonság kompromisszumok nélkül.

Tovább növeltük a stabilitást – az alapmodellben akár 575 kg, a standard, a kényelem és a prémium modellekben pedig 700 kg maximális hasznos teheremeléssel. Az alacsony súlypont és a kedvező terheléselosztás biztosítja, hogy a gép minden helyzetben biztonságosan álljon, még szűk sarkokban is.

Az automatikus rögzítőfék további biztonságot nyújt: azonnal aktiválódik, amint a kezelő elhagyja az ülést, és automatikusan kioldódik, amikor a kezelő újra bekapcsolja magát.

A karbantartás egyszerű.

A gyors karbantartás érdekében az ügyfélszolgálat szempontjából releváns összes alkatrész szabadon hozzáférhető, és nem kell nagy költséggel számolni. A prémium verzió diagnosztikai lehetőséggel is rendelkezik, amellyel önállóan elolvashatja a különböző hibákat, és telefonon célzott támogatást kaphat ügyfélszolgálatunktól.

VM-X-PAVERMAX premium

Teljesen felszerelt minden kényelemmel és automatikus funkcióval, mint például az állítható kényelmes ülés légpárnákkal, ülésfűtéssel, leválasztott komfort kabinnal, 5″-os érintőképernyővel és csuklós gémmel.

VM-X-PAVERMAX comfort

Kényelmes kezelői kabinnal, szabványos állítható üléssel, mechanikus felfüggesztéssel, leválasztott komfortkabinnal, 2,4″-os képernyővel és szabványos gémmel felszerelve.

VM-X-PAVERMAX standard

Részben zárt kezelői kabinnal, szabványos állítható üléssel, mechanikus felfüggesztéssel, leválasztott komfortkabinnal, 2,4″-os érintőképernyővel és szabványos gémmel van felszerelve.

VM-X-PAVERMAX basic

Belépő szintű modell részben zárt kezelői kabinnal, állítható szabványos üléssel, mechanikus felfüggesztéssel, 2,4″-os képernyővel és szabványos gémmel.

További részletes információk

 360°-os panorámakép az optimális áttekintés érdekében.
Optimalizált stabilitás akár 700 kg teherbírással.
Maximális egyenletes futás és különösen kellemes vezetési élmény.
Tökéletes manőverezhetőség a legszűkebb terekben.
Kérésre számos kényelmi funkció áll rendelkezésre – a praktikus automata programoktól a légrugóval ellátott fűtött ülésig.
Könnyű karbantartás az összes releváns alkatrészhez való szabad hozzáférésnek köszönhetően.

 

Műszaki adatok

TípusMegrend.sz.:Meghajtás dizel(kW)Önsúly  (kg)Forülási ív (mm)Sebesség (km/h)Emelési magasság mm)Teherbírás/WLL (kg)
VM-X-PAVERMAX premium5150002518,516002500162500700
VM-X-PAVERMAX comfort5150002618,516002500162500700
VM-X-PAVERMAX standard5150002718,515002500162500650
VM-X-PAVERMAX basic5150002818,514502500162500575

 

Kiegészítők

TípusMegrend.sz.:Leírás
LED-fényszóró szett415010652X LED első fényszóró, 1 X LED-tolatólámpa, minden típushoz
LED irányjelző415010663 világítási mód – egy villanás, kettő villanás, folyamatos. Minden változathoz
DPF dizel részecskeszűrő41501074Minden változathoz
Emelő fülek / daru rakodás41501092Minden változathoz
Külső tükrök41501056Minden változathoz utólag is felszerelhető
Hátsó kamera41501094Prémiumhoz
LED profi fény csomag415010932 x LED fényszóró az első kötényhez. A standard, a comfort és a prémium változathoz
Speciális fényezés41501096A standard, a comfort és a prémium változathoz
Víztörlés funkció41501064A comfort és a prémium változathoz
Vákuum előkészítés41501070Hidraulikus meghajtású vákuumegységek felszereléséhez. A standard és a comfort fokozathoz
Hang csomag41501067DAB+ rádió Bluetooth-szal és USB-vel töltési funkcióval (1.5 A), hangszórókkal. A comfort és a prémiumhoz
Hidraulikus forgató41501095A comfort és a prémium változathoz
Víztörlés funkció26990089A comfort és a prémium változathoz