FA VÁGÁSA 3 MM-TŐL 20 CM-IG

CutWheel® – A változtatható fal- és sövénynyíró

RENDKÍVÜL ERŐS NAGY RUGALMASSÁG FELHASZNÁLÓBARÁT

Gazdaságos vágás és fűrészelés

Gazdaságos vágás és fűrészelés A CutWheel® nem hasonlítható össze az ismert sövénynyírókkal, mivel könnyedén kezeli a 3 mm-től 20 cm-ig terjedő átmérőjű cserjéket. A teljes egészében a fülkéből vezérelhető tartozék nem csak az ellenpengével vág, hanem fűrészel is. A kotrógépre szerelt CutWheel® akár hat méteres magasságban is működik, ami azt jelenti, hogy a fák és nagy sövények karbantartásához már nincs szükség drága munkaállványra.

GAZDASÁGOS VÁGÁS ÉS FŰRÉSZÉS

ERŐS ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT

A CutWheel® két lehetőséget kínál: egy vágási irány használatával a CutWheel® 3-50 mm átmérőjű gallyakat és vékony ágakat vág le; ellenkező irányban 50-200 mm-es ágakat vág le. A legjobb teljesítmény elérése érdekében a tartozék folyamatosan különböző méretekre állítható, így a sövények és a különböző átmérőjű fák váltakozva dolgozhatók meg. Ez szinte páratlan munkasebességet eredményez a metszés során, és ezáltal nagy hatékonyságot.

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

BEÁLLÍTÁSHOZ  NEM SZÜKSÉGES ELHAGYNI A KABINT

Olyan munkák céljára, mint például az  szalagkorlátok mentén a növényzet vágására, hogy a munkafolyamat a lehető leghatékonyabb legyen a növényzet változó természete ellenére. Ezt az teszi lehetővé, hogy a CutWheel®  a vezetőülésből a megfelelő méretre állítható. Másrészt a munkabiztonság itt különösen fontos: a gépkezelőnek nem kell elhagynia a fülkét a beállítások elvégzéséhez, ami jelentősen növeli a biztonságot az utakon.

CUTWHEEL® HATÉKONYSÁGUNK

Nagy robusztusság

A finomszemcsés acélból készült robusztus vágókorong két irányban működik, így könnyedén megmunkálja a 3 mm-től 20 cm-ig terjedő átmérőket.

Állandó munkaritmus

Mivel a vágás és fűrészelés iránya és átmérője a fülkéből állítható, a munkát nem kell megszakítani.

Tartós

Made in Germany – a CutWheel®-t a kotrógéppel való használatra tervezték, ezért ennek megfelelően robusztus..

Biztonságos

A CutWheel® fokozatmentes beállítása a fülkéből nagy munkabiztonságot garantál – a kezelőnek nem kell elhagynia a gépet.

Költségmegtakarítás

Jelentős megtakarítás azáltal, hogy a kotrógépen a CutWheel® egy munkaállványt helyettesít – a CutWheel® különféle gépeket, sőt a kézi munkát is helyettesíti ilyen módon: a robusztus kialakítás azt is lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a földön fekvő anyagot úgy tolja, mintha egy munkafelületet tenne. seprű.

Meggyőző vágási minta

Mivel a CutWheel® nem fűrészeli, hanem mindkét vágási irányba „szorítja” a fát, a farostok nem szakadnak szét, mint a hagyományos fűrészlapnál. Az eredmény egy sima vágás, amely megakadályozza a gombás fertőzést.

Kertészet és tereprendezés

A RotoTop® rendkívül hatékony duójaként a CutWheel® segít a nagy sövények alakban tartásában különösebb erőfeszítés nélkül.

Útépítés és karbantartás

A CutWheel® ideális tartozék bárki számára, aki utakat és ösvényeket hoz létre és karbantart, beleértve az út menti cserjéket és sövényeket.

Erdészet

A CutWheel® az erdőben és környékén dolgozó erdészeti cégek praktikus eszköze a magas cserjék és erdőszegélyek, valamint ösvények   profiljának formában tartására.

Önkormányzati vállalkozások

Gazdaságos befektetés önkormányzati cégek számára, akiknek fenn kell tartaniuk az utak és utak fásítását.

LETÖLTÉSEK

A legfontosabb dokumentumok és információk gyors és egyszerű letöltése a CutWheel®-ről: