SZOLGÁLTATÁSok

KEZDŐLAP    |    SZOLGÁLTATÁSOK

DARUVILLA RAKATVILLA RAKLAPVILLA

DARUVILLA

Elérhető mechanikus és automata kivitelben

KRNÁCS KFT. saját gyártású termékei az ország szolgálatában már több mint 30 éve.
A jól bevált, több éve fejlesztett és továbbfejlesztett, saját gyártású daruvillák, rakatvillák, raklapvillák bármely emelő eszközhöz (horogra, rotátor/fordítómotorra), a gyors precíz raklapos árú mozgatásához, akár gyáron belüli használatra is egyedi kivitelben. Mechanikus kiviteltől egészen az automata többponton csuklós kivitelig, vékony kovácsolt villákkal az egyedi, alacsony raklapokkal is elbír.

PROBST eszközök a betonipar és térburkolás ergonómikusabbá és hatékonyabbá tételéhez

PROBST BETONIPARI ANYAGMOZGATÓ ÉS TÉRKÖVEZÉS, TÉRBURKOLÁS ESZKÖZEI, TÉRKÖVEZŐ ESZKÖZÖK

Szerelékek betongyáron belüli, munkaterületeken és magas és mélyépítéseknél valamint térburkoláshoz használható profi kiegészítő berendezések.

KINSHOFER hosszú élletartamú kiváló minőség, nem utolsó sorban hatékony és alacsony karbantartás igényű termékei.

A több mint 30 éves együttműködéssel a Krnács Kft. és az Altec GmbH.  a különböző feladatokhoz a megfelelő rakodást segítő eszközt ajánlja. Krnács Kft. és az Altec a partnere a kiválasztás, tervezés és végtermék leszállításában! Tapasztalat, optimális költség / felhasználás  – arány, biztonság. GS-vizsgázott termékek, hivatásos vizsgálati előírásainak megfelel.

SIMPLEX®

A cserélhető betétes, temperált öntvény befogó fejes kalapácsok, Hycorit, akácfa nyéllel és különböző ütőbetétekkel

A mélyebbre és szélesebbre ásás láncos árokásóval árokmaróval Világszerte feladatmegoldók vagyunk az árokásásban. Láncos árokásó szerelékeink és vibró ekéink költséghatékony megoldást adnak a kábel, optikai kábel és egyéb vezeték fektetésben. A partnerek és azok alvállalkozóinak a beruházás rövid megtérülése áll a figyelmünk központjában. A megújító erőnk az alapja az eredményeinknek, mely piacvezetővé tett bennünket. Árokásó lánc és alkatrész ellátók is vagyunk.
HOLP PROFI MUNKAGÉP SZERELÉK, FÜGGESZTÉK FORGATÓ, FORDÍTÓ, ROTÁTOR

ROTOTOP®

A hidraulikusan meghajtott forgató (rotátor) berendezés a földmunkagépekhez és mezőgazdasági gépekhez

DIGGA FÖLDFÚRÓ, TALAJFÚRÓ, LÁNCOS ÁROKÁSÓ ÁROKMARÓ

Digga új generációs két sebességes prémium fúró meghajtó választéka a teljesítmény, minőség és költség hatékonyság ötvözése. A HALO függőleges irányzék világszenzáció! Több mint 35 év létrehozás és fejlesztés hozta létre a ma a piacon elérhető legmagasabb minőségű föld, talajfúró meghajtóit a kotrókhoz, homlok rakodókhoz, árokásó rakodókhoz  és csúszókormányzású rakodókhoz. Digga árokásók egyedülállóak az árok precíz kiszedésében, erőátvitelében és hatékonyságában. Biztosítja a maximális megtérülést a kotró, árokásó rakodó vagy csúszókormányzású rakodó szerelék beruházásból.

Üvegipari és szigeteléstechnikai emelő-berendezések

Üvegipari és szigeteléstechnikai emelő-berendezések. Az emelés- és anyagmozgatás-technika területén az innovatív vákuumos kezelési- és szerelési rendszerek értékesítésére specializálódott cégünk. A berendezések az ipari építkezésben, hűtőkamra építésben, az ipari automatizálásban, valamint olyan területeken kerülnek felhasználásra, ahol nagy üveg- és egyéb táblák,  mozgatására van szükség. Az egyik termékcsalád kifejezetten a nagy méretű homlokzat-, szendvics  fal- és üvegelemek vízszintes és függőleges szereléséhez, valamint tetőszerkezetek szereléséhez használható. 

KÖRMÖK, VÁGÓÉLEK, LÁNCOS ÁROKÁSÓ, ÁROKMARÓ KOPÓ ALKATRÉSZEK

Az általunk forgalmazott kopóélek, vágóélek, körmök, karmok, kapák megkönnyítik a szerelékkel végzett munka elvégzését, növelik hatékonyságát, kímélik a hordozó gépet és a gyorsabb munkavégzéssel pénzt és időt takarítanak meg. Csak előnye származhat, ha időben cseréli a kopó alkatrészeket. A vágóéleket és körmöket felrakó hegesztéssel már nem szabad javítani, mivel azok anyag szerkezete sérül és kitöredezhet, használhatatlanná válhat. A kitöredezett részek esetleg más gépbe jutásával (osztályzó stb.) kárt is okozhatnak.

A WIMAG az innovatív úttörő az építőipari berendezések és emelőgépek terén.

A WiMAG több mint 200 éve fejleszt és gyárt kiváló minőségű építőipari berendezéseket és emelőket. Ügyfeleink a világ minden táján támaszkodnak sorozattermékeikre, vagy egyedi készítésű termékeiket használják. A mai vállalat alapkövét már 1816-ban letették, amikor Matthäus Gressbach Eisenbachban telepedett le, és kovácsműhelyt alapított.

Szintező gréder pajzs, amelyeket úgy terveztek, hogy optimalizálják az osztályozási műveleteket ipari csarnokok, urbanizációk, utak, parkolók, kerékpárutak, sportpályák építésében, és ahol gyors és pontos szintezésre van szükség egy kompakt gép segítségével.

Kompatibilis bármely márkájú csúszókormányzású gumihevederes rakodóval (pl. Caterpillar, Bobcat, Takeuchi, Case, JCB, Gehl, kubota, Wacker Neuson, John Deere, Eurocomach), ideális terepet készítenek, ahol precíziós szintezésre van szükség a fedélzetre szerelendő 2D vagy 3D vezérlőrendszer segítségével.

DARUVILLA RAKATVILLA RAKLAPVILLA

SZÜKSÉGE VAN ERRE!!

HÍVJON VAGY ÍRJON E-MAIL-t

SZAKEMBEREINK SEGÍTENEK A MEGFELELŐ ESZKÖZ, SZERELÉK KIVÁLASZTÁSÁBAN!

+36309424503   |   info@krnacs.hu

KRNÁCS KFT.

TELEPHELY: H-2890 TATA vágó u. 17 A/2

MŰHELY: H-2890 TATA Szélescsapás 460/154

VÁLLALAT

Rólunk
Kapcsolat
Megtalálható

Szolgáltatások

Gyártás és
Forgalmazás

HÍREK