HOLP QUICKON

Információ


Soha többé ne stresszelj
És védjük a környezetet

Egy pár fogó minden típusú csatlakozóhoz
Minden géphez és minden közös csatlakozóhoz
Csatlakozás minden pozícióban és bármilyen hőmérsékleten

Olyan problémák, amelyeknek mindenki, akinek köze van a hidraulikus csatlakozókhoz, tisztában van vele.

A kezelő megfelelően enyhíti a gép terhelését a szerszám cseréje érdekében. Ha úgy döntenek, hogy két perccel később lazítanak a csatlakozón, a helyzet olyan, hogy ismét annyi dinamikus nyomás halmozódik fel, hogy lehetetlen manuálisan elválasztani a csatlakozót.

Természetesen ugyanez igaz a csatlakozásra is. Ezt még nehezebbé teszi az a tény, hogy a rögzítőeszköz tömlői időjárási hatásoknak vannak kitéve, mint például a nap és a fagy.

Egy viszonylag kis dinamikus nyomás elegendő ahhoz, hogy lehetetlenné tegye még a legjobb csatlakozók manuális párosítását is. Néha a csatlakozást csak a csatlakozó kedvezőtlen magassága, helyzete stb. nehezíti meg.

Szabadalmaztatott QUICK ON® fogóink lehetővé teszik az összes hidraulikus csatlakozó csatlakoztatását és leválasztását még nagy maradéknyomás mellett is – még jóval 100 bar felett is. A fogók könnyen kezelhetők, és optimális lineáris irányításuknak köszönhetően lehetővé teszik a csatlakoztatási eljárásokat anélkül, hogy nagy erőt használnának az összes közös plug-in csatlakozómérettel és gyártmánysal.

Az akár 310 mm-es megnövelt nyílásszélességnek köszönhetően még a nagyon nagy csatlakozók sem jelentenek problémát a QUICK ON® fogók számára. Az új plug-in és csavaros csatlakozásnak köszönhetően a kis csatlakozók megragadó adaptere még könnyebben rögzíthető. A megragadó adapter legújabb verziója lekerekített belső profillal rendelkezik, amely tovább javítja a csatlakozók és a kompressziós csatlakozók illeszkedését. Így a mellékállások gyakorlatilag lehetetlenek.

Hasonlítsa össze a hibás csatlakozók költségeit, valamint az építkezésen történő felszerelés és leszerelés megfelelő költségeit a beszerzési árral – és ne felejtse el belefoglalni a gép üresjárati idejének költségeit.


Környezetbarát!

Az olajszivárgások és a hozzá tartozó talajszennyezés már történelem a QUICK ON® fogók használatakor. Sokoldalú használat a hozzáadott adapterekkel!


Legnagyobb kompatibilitás

A ROTOTOP® sorozat hat nagy teljesítményű modellből áll. Rotátorunk 0,8-35 t közötti kotrógépekre szerelhető fel az összes járatos kotróosztályból. Az adott kotrógép kanál kinematikájával kapcsolatban az összes kotrógépen és erdészeti berendezésen lévő összes rögzített szerelék bármilyen elképzelhető üzemi helyzetben mozgatható. Ez kiterjeszti a működési tartományt, és szinte minden művelettel csökkenti az időigényes és költséges kézi munkát.


Költséghatékony

Lényegesen hatékonyabban dolgozik a kotrógéppel, és hatalmasat takarít meg a költségeken, mivel minden rögzítőeszközt már nem kell saját forgóhajtással megvásárolni. Ily módon a ROTOTOP® sok szempontból megtérül a legtöbb ügyfelünknél.

Videó lejátszása

Technológia

A lebilincselő adapter kis gépekhez

Minden QUICK ON® fogót erős, 3 mm-es finomszemcsés acélból készült fogó adapterekkel szállítunk. A fogó adapter egyszerűen csavarral van rögzítve a QUICK ON® fogók markolatlemezeihez. A 19-36 mm szélességű v-alakú nyílás még a legkisebb csatlakozók között is helyet talál, így nyomás alatt is lehetővé teszi a kis csatlakozók csatlakoztatását. Ez teszi a QUICK ON® fogókat érdekessé a mini kotrógépekhez.

Nagy csatlakozókkal és szerelvényekkel való találkozáskor az adaptert egyszerűen kicsavarják és eltávolítják. Ha egy gépben kis és nagy csatlakozókkal találkozik, akkor egyszerűen csatlakoztathatja a megfogó adaptereket. Így könnyen cserélhetők.
Előnyök egy pillantásra:

 • Robusztus felépítés
 • Csatlakozás több mint 100 bar  nyomásnál is lehetséges
 • A csatlakozók optimális lineáris irányítása
 • Növeli a csatlakozók tartósságát
 • Egy eszköz minden csatlakozó mérethez, és
 • Minden plug-in csatlakozóhoz alkalmas
 • Könnyen kezelhető
 • Hatalmas időmegtakarítás
 • Felhasználás a legszűkebb térbeli körülmények között
 • Fogó adapter, 3mm x 19-36
 • 310 mm-nél nagyobb nyílásszélesség
 • Gyors megtérülés

Alkalmazás

Robusztus QUICK ON® fogóink kovácsolt markolatlemezeikkel folyamatosan változtathatók hosszúságukban. A leghatározottabb területeken problémamentes összekapcsolás lehetséges, és a fogók megbízhatóan megakadályozzák a csatlakozó károsodását anélkül, hogy felszabadítanák a nyomást, és így az olajszivárgás veszélye nélkül. A csatlakozók tartósságát nagymértékben növeli a QUICK ON® fogóval való megfelelő összekapcsolás.

Mi kapcsolunk…

 • Stresszmentesen
 • Minden pozícióban
 • Bármilyen hőmérsékleten
 • Teljesen könnyedén

Megnövelt tartósságot értünk el csatlakozóink számára

QUICK ON® fogásaink lehetővé teszik a hidraulikus csatlakozók csatlakoztatását és leválasztását még nagy maradéknyomás mellett is. A szabadalmaztatott kialakítás egyszerű és könnyen kezelhető. A csatlakozók és csatolók tartóssága jelentősen megnő. Az optimális lineáris irányításnak köszönhetően a csatlakozási folyamatok könnyedén elvégezhetők a csatlakozók és gyártmányok minden elérhető méretéhez.

A QUICK ON® fogókat a következőkkel használjuk: 

 •     Építőipari gépek
 •     Önkormányzati járművek
 •     Mezőgazdasági gépek
 •     Erdészeti berendezések
 •     Speciális felszerelés

… Mindenhol, ahol plug-in gyorscsatlakozókat használnak!

A QUICK ON® fogók kötelezőek minden műhelyben és természetesen minden szervizjárműben.

Tipp: Még a csavaros csatlakozókat is fel lehet szabadítani a QUICK ON® fogóval, majd könnyen elfordítható manuálisan.